dilluns, 12 de gener del 2009

Cigales de plàstic. És de ser inútiles, i altres.

SEXE

- No diria res si la guarreta s'ho montés sola, però que ho pagui un Ajuntament no. Segons informa l'home tranquil, a Roses fan un taller. Ni de macramé, ni ceràmica ni polles. Bueno, de polles sí. Gilipolles. Ensenyen a fer-les amb plàstic i goma, a piles. Que quedi el nom del Regidor (de joventut!) per la història: Carles Ferrer. Li van?

La misèria d'aquest ajuntament es demostra comprobant en què han convertit el què era bonic poble de Roses. Fa fàstic de tant ciment, i histèria, ja que trigues un hora i mitja per atravessar-lo amb cotxe per les cues. Vaig decidir no tornar-hi.

- Percentualment les agressions de gènere a les parelles de fet són deu vegades -o més- superiors als matrimonis. I d'aquests estic segur que el religiós és molt més "segur" per a la dona.

- Dinio feia una actuació pornogràfica a una "selecte"casa de putes de Vic. A tal efecte hi havien cartells, al centre mateix. Com que estaven mal enganxats vaig poder arrancar-los. Digueu-me carca. Jo vaig disfrutar.

- Després de l'11-S va crèixer la meva admiració pels bombers i la seva heroïcitat. Últimament però, al menys els d'aquí, fan fàstic. Encenen rodes a les manifestacions, i aquest desfici per ensenyar el culot. A cada manifestació s'abaixen els pantalons, i als calendaris, com ara els de Granollers. Semblen xulopiscines.

HOMOS

La intolerància del lobby gai i progre s'ha demostrat en lo que han montat pel llibre de la reina. No diuen que ells han estat reprimits per ser diferents? -potser és cert- Doncs haurien de saber respectar més les idees dels altres.

RÀDIO, TELE, CINE

- És escandalós l'espai de propaganda gratis donat al cap de la Caixa, en Fainé, per la Melero. Fins li van preparar les preguntes: Quina és la caixa més sòlida? En que invertiria? Es tractava de salvar Criteria, que va de cul. De fet les seves accions van pujar bastant l'endemà. Per arreglar-ho va manifestar que els vins que li agradaven més eren: Ribera i Rioja. Patriotes de la pela.

- A tot Europa és lleven amb la llum i es retiren a la fosca. TV3 tripartita aquest any no ha avançat l'horari nocturn d'emissions. Per portar la contrària als "tristos" europeus, a qui no ens acostarem mai. I diuem que s'ha d'estalviar energia! Es de ser inútiles! La mare quets va parir!

- Tanco amb una bona notícia: El 2007 el cinema espanyol va perdre 5.000.000 d'espectadors! És cine subvencionat, sense valors artístics ni morals, cine progre i de partit, manipulador. Ja no ven. Bien! Tot i això un ramat de mamons considerable anirà a veure aquest pamflet antiopus del Fesser. Com a pamflet sectari no pot ser altra cosa que una merda de peli.

5 comentaris:

Lycaon ha dit...

Molt bon recull de la degradació social en molts aspectes. D'acord amb tot, excepte potser amb el tema dels bombers, que tampoc n'hi ha per tant. El Fayné és de la corda socialista, com la Melero. No t'estranyi que es facin el pilota i que facin publicitat de vins foranis.`

Això del cine espanyol clama al cel. Perquè després vagin premiant i subvencionant a enganyapastors com en Jaime Rosales i les seves merdes aberrants, "La Soledad" i "Tiro en la cabeza".

Anònim ha dit...

El Dinio a Vic se'm fa raro.
El Lycaon deu tenir amics bombers, jo n'estic cansat també de tan futbolista espilotat.

Anònim ha dit...

Collons Pafiam a les set de la tarda de dijous 15 de gener a tv3 surt un paio fent un cunilingus a una noia(amagat dins un llençol això sí...). Què cony els hi passa a tv3? No tenen criteri? No m'estranya que surtin putes les nenes del nostre país i Catalunya estigui primera en el rànquing de sífilis. Com ens hem de veure. :(

Anònim ha dit...

Prefereixo segons quin cine espanyol que la majoria del que fan a Hollywood.

Anònim ha dit...

Coincideixo amb els anònims, i cap dels dos cinemes desperta massa el meu interès.Faynè socialista, no ho hagués dit.Així són de podrits la Caixa.