dissabte, 24 de gener del 2009

La notícia més increïble que he sentit mai

CUNÍ, DELINQ.

Aquest procador mereixeria un monogràfic. En sap molt però no l'aguanto. Va sortir un noi que li havien robat tres vegades la botiga amb l'allunatge, i el cunill aquest va estar tota l'entrevista atacant-lo encara a ell! Insistia que si l'havien robat és perquè no prenia precaucions. El noi el va tallar bastant bé.

MAÇONS, COPE

A Catalunya hi ha el moviment de lleure i esplais catòlics i l'altre, que és un conglomerat de grups bàsicament units pel "laïcisme", impulsat implícitament pels maçons i les seves plataformes, per tal d'influir en les noves generacions i apartar la canalla de la fe i tradició catòlica. Així de clar.

- Ho va dir la ràdio, ho va dir la COPE, és clar. En Vidal va exposar els deu punts centrals de la Educación de la Ciudadanía. Va demostrar amb precisió que coincidien amb els de la maçoneria. És per això que també escolto la COPE.

ANIMALS

No sé quina autoritat va dir que els aranesos "estaven indignats perquè un ós havia agredit un home." Sensacional. És com estar indignat perquè un lleó es cruspeix un negre o un toro clava un torero, o perquè el gos es pixa al llit. Hom no perd la dignitat per això, senyors! Sé que pot semblar una qüestio menor, però mostra el grau d'estupidesa a que hem arribat. Indignar-se amb una bèstia, Déu meu. He sentit també parlar de "l'assessinat d'un gos"

Al final un ecologista ha aclarit lo de l'osa. Va ferir sense voler al caçador mentre fugia. Mireu que fàcil, i com ho han manipulat la xusma periodística.

- Volen fer un nou monument a un "ciutadà il.lustre" sic. A D'Ors, que no en tenen cap? No senyors. A un mico! Un gorilot! Perquè era blanc! Perquè diuen que va fer guanyar molts diners!!

- Importen més gosos i gats que embrions humans. Han fet una llei que demostra el grau de supina i monumental estupidesa del nostre govern: "els gossos i gats abandonats, no es podran matar mai. Es guardaran en refugis fins que es morin". La llei es tan estúpida que no es pot aplicar. Ara s'han trobat amb un fotimer de bèsties acumulat. Solució salomònica: "la llei no s'aplicarà al Baix Llobregat", o sigui que allà es mataran.

A sobre, no han fet goseres i s'han de refiar de les privades. Passa com Carites, que resolen uns problemes que no són seus amb diners dels fidels. I a sobre que fem la feina al govern incompetent, la xusma diu que els catòlics som els culpable de tots els mals.

- Aquesta és potser la notícia més increïble que he sentit mai. A Barcelona han condemnat a 3 mesos un home, per matar un gat. Condemnat a conviure amb camells, violadors i assassins. Jo també sóc gaticida!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic a favor que es castiguin els que maten gossos perquè sí. Altra cosa la presó però una multa molt forta sense cap dubte.

Lycaon ha dit...

Ja veig que a tu també t'interessen els conills i altres bésties. Molt interessant, tot plegat.

Està bé que s'estableixin mesures per sancionar els que maltracten els animals, els que són més bèsties que les pobres bèsties. Però tractar-les com a persones, és de gent infantil i fantasiosa, aliena a la realitat biològica i històrica. La gent que ens governa ara, vaja.

Anònim ha dit...

El que cal és prendre mesures d'esterilització que no són tan difícils i cares. Crec que la mort d'animals més o menys nobles com els gats no dignifica la vida humana. Jo tinc set gats protegits i esterilitzats i m'ajuden a ser més humà.

Anònim ha dit...

Espero que no cregueu que sigui insensible amb els animals, i a més a més són companyia i afecte per a moltes persones, i el que diu Torsimany. Gent infantil i fantasiosa ha ha. Però massa!!

Anònim ha dit...

em referia als governants, és clar!

Efrem ha dit...

Jo estic content d'haver estudiat religió. Però també m'hauria agradat que m'ensenyéssin els beneficis en l'aplicació dels valors cristians redundant en el benestar de la societat. I com n'és d'autodestructiu posar l'altra galta.

Anònim ha dit...

Posar l'altre galta és en sentit figurat,i això ben aplicat les coses serien millor per la societat. Però tens raó que no pots anar pel món sense defensar-te. Cal fer-ho amb mesura. És una bona observació i difícil d'aclarir del tot.

Lycaon ha dit...

Per cert, en Cuní me l'he trobat molts cops al gimnàs. Ara fa temps que no li veig. Potser ha decidit no fer més esport, ni dietes :-)

Anònim ha dit...

He de confessar que sent una "mamona" declarada i convençuda el teu blog em sembla fantàstic i hi ha moltes coses que m'agraden d'ell. Ahir hi vaig arribar no sé com i m'he estat llegint moltes de les entrades, i m'he sorprès i inquietat de veure que en moltes coses hi estic d'acord.

Dóna gust, de tant en tant, trobar opinions contràries ben argumentades, i a sobre que facin gràcia. Enhorabona, no era fàcil.

Anònim ha dit...

és veritat, presumia de cuidar-se molt, el Cuní. Vaja standing Lycaon.

Anonimamona. No saps com celebro que una mamoneta simpàtica m'escrigui. Espero que el què hagis llegit t'ajudi a desmamar-te aviat ;)