dimarts, 2 de març del 2010

En defensa pròpia d' UQV -el crític i fitxador de blogs.

Cap altre fitxat d'UQV -Un que vigila-, ha assolit el mateix que jo: He obtingut zero absolut en tots els apartats valoratius, però malgrat això estic content.

1er Un antagonista ideològic no podia fer una altra fitxa, i estic content perquè m'aparta de "la grisalla"; reconeix que també puc ser estimat i perquè cap i a la fi ha entès el joc.

2n Hora de la Nocilla. Els fills voltant per casa. No se li ocorre una altra cosa a l'Om que portar al plató una tia que viu de fotre's en públic a la boca, a davant i darrera tot el que li diu el director. Om la porta per a que expliqui i convidi a les nostres mares, esposes i filles a entrar en el món de la pornografia per a dones. Tot això a la televisió de la Generalitat. A aquesta jo li deia tiaputa -òbviament és pitjor que una puta, per allò de la intimitat-. Doncs bé senyors, estic content perquè entre totes les perles, aquesta és la que ha triat el senyor espia -cosa que li agraeixo- com a paradigma del meu fanatisme, paranoia i no sé quantes coses més. Del Sostres hi discrepo en algunes coses, no ens confonguem.

Suposo que a ell i als que li van a la banda els hi ve de nou la cosa i tenien assumit que els únics que poden insultar són les famílies progres, MAMAMAMA. Com la vaca sorda, a qui tothom accepta que d'E-Cristians en diguin E-Cretins. És maco això, eh?

Allò més curiós és que els "progres-progressistes", que haurien de ser els més contents veient a través de les meves perles com es va materialitzant la seva idea libèrrima del món, són els que s'emprenyen, en canvi la gent que veu astorada el nostre esdevenir és la que s'ho passa millor llegint-me. De què esteu emprenyats si guanyeu!? Encara que sigui pírricament.

Quedi aquí la meva tasca, gaudiu-la i patiu-la, però sobretot, sobretot reflexioneu-hi. Res de por, deixeu de ser grisalla. Per l'excel.lència i l'ordre! Gràcies per llegir-me. Jo també us estimo, a tots.

13 comentaris:

Efrem ha dit...

Els que pentinem el gat, l'esperem amb candeletes!

Sombrero de copa ha dit...

Estimado Pafiam:

De las muchas razones que se pueden tener para sumarse a una buena causa, el nadar contracorriente y combatir la sevicia mental dominante, tan propia de los propagadores del pensamiento unidireccional y del catecismo "progre", son las que en este momento, más me seducen y motivan. Tanto es así, que a la vista del cariz, taraceado de dogmatismo, fina prepotencia y patente injusticia que tomaba el asunto de la ficha con la que una vez más nos quiso "obsequiar" el inefable vigilante de la blogosfera, decidí dejarle al susodicho, un post ilustrativo de sus maneras que, a la vez de retratarle en alguna de sus variadas facetas -la de inquisidor y envidiosillo-, sirviera para no dejarte sorprender en tu buena fe y supieras con qué clase de elemento ibas a verte las caras. La verdad es que tanto él como sus adláteres forman un conjunto compacto y gremial de educadores-funcionarios, que como en Fuenteovejuna, van todos a una. Exhiben la mayoría, salvo un par de raras excepciones, un lamentable nivel intelectual. El caso es que parecen felices en sus propios domicilios virtuales y de vez en cuando incursionan en el círculo de blogs en los que se retroalimentan, succionando como los vampiros sus propias plaquetas de ADN que les confiere personalidad común y estandarizada. Así, entre los "comentaristas", algunos se te han tirado a la yugular con ganas de darse un festín. Del envite has salido sobradamente airoso porque les has sabido replicar del modo adecuado: con contundencia y con razón. Como bien dices en tu escrito de defensa, son ellos, los progres, quienes habrían de estar contentos por su éxito, en su particular contubernio en contra de la gente normal, llana y de orden y, sin embargo no es así, eso quiere decir que tu labor y la de tantos otros que nos oponemos a sus designios no es en vano porque se nota que les duele, e intuyen que pronto acabará su hegemonia. Por ello tratan de hacer lo imposible para que no sea así.

Sombrero de copa ha dit...

Abundando en el tema "fichas"... si será cierto, las veces que he tachado de envidioso a esta sombra tocada de sombrero y gabardina que, observa lo que ha dejado escrito esta mañana en su nueva ficha que dedica a Gregorio Luri, a quien por cierto, le hace un masaje -a lo largo de la ficha- que haría sonrojar hasta a la más puta de las "sobadoras" tailandesas: "Quina enveja, el Senyor Luri, l'ítem Don Gregorio". Aqui, parece que ha descubierto, por fin, su modelo, su prototipo redentor, y que habrá de materializar su propia catarsis. ¡Caray, con los maestros!

Anònim ha dit...

Voleu dir que no esteu sobreactuant tots una mica? Donar-li més importància de la que es mereix a una determinada (i molt) secció de la blogsfera que interactúa amb ella mateixa (la vostra) alimenta el vostre ego (progres o no progres) i satisfà l'espurna de narcisisme que (uns més que d'altres) tenim.

Un marxista no mamón, no maçó i no maricó que t'aprecia una mica, o, si més no, que aprecia la teva vessant autèntica i menys encaminada a ser el centre d'atenció.

Pafiam ha dit...

Edurne, m'alegra i agraeixo que defensis els valors de sempre i aquest blogejador. En quant UQV no el qualificaria de progre de manual, però si que deu tenir un ramalasso.

Importància? anònim, si només he fet dos comentaris i un escrit de defensa pròpia!

Diu l'espia que no sóc influent, doncs mireu. Vaig dir textualment que els progres la caguen una vegada darrera l'altra i això és el que diu avui el Monzó:

"Abans el progressisme era intocable", ha afirmat durant la roda de premsa a la que ha assistitr el seu editor, Jaume Vallcorba, i el redactor en cap de política de La Vanguardia, Jordi Barbeta, que va encunyar precisament el terme "Internacional Progressista Papanates". "Ara es norma políticament correcte remarcar les errades dels progres, a mi em sembla perfecte perquè la caguen un cop darrera l'altra", ha insistit Monzó."

M'ha tornat a copiar!!! I per molts anys.

Anònim ha dit...

Que buenas migas hace usted con la españolidad, amigo (i con otras cosasd de luces rojas que usted tanto critica)

Anònim ha dit...

Pafiam, no deixes indiferent. Dius les coses cruament i això no agrada, altra cosa és que et donem la raó. De tant en tant ens cal un revulsiu com tu perquè reaccionem.

Lycaon ha dit...

Gent com en Pafiam és necessària en aquest país per denunciar els papanates progres, que són molts i que, com molt bé apuntava en Pafiam, conformen un PUP perniciós (Pensament Únic Progre), fora del qual tot és censurable i políticament incorrecte. I després són ells els que s'omplen la boca amb paraules com ara llibertat, tolerància i democràcia.

Amb un sentit de l'humor que el Sr. UQV no ha esta capaç d'apreciar (potser perquè a ell el fan riure coses més senzilles), en Pafiam ens ha ensenyat la ximpleria i la xabacaneria d'una societat que, sense uns referents morals clars, se'n va de pet a l'abisme. Gràcies, Pafiam, per la bona feina feta, i per molts anys!

Pafiam ha dit...

Anònim, els valors autèntics no tenen pàtria.
Gràcies Home tranquil y Lycaon, us vaig llegint, també vosaltres feu una bona tasca, cadascú amb el seu tarannà. Felicitats!

Anònim ha dit...

Que els valors no tenen pàtria? Apa, pensa

Anònim ha dit...

Pafiam, és el millor que podies fer, no passar pel blog. Segueix allunyat, please

Pafiam ha dit...

Anònim primer, no facis xistos fàcils -suposo que et refereixes als valors borsaris-, estem parlant de Valors -els coneixes en somnis, intueixo-.

Anònim segon: passo i repasso i m'ho passo bé rellegint-me. I vigila que no em torni a fotre el nas vermell.

Evocacions ha dit...

T'honora la rectificació, i dones exemple.